”Vi ska äta er levande”

Real-presidenten varnar Arsenal inför kvällens retur

FOTBOLL

Real Madrid är beredda att gå över lik för att vända 0-1-underläget i Champions League-returen mot Arsenal.

– Vi kommer äta er levande, hälsar Real-presidenten Fernando Martin inför kvällens möte på Highbury.

Foto: AP
LOVAR FULL SATSNING Real Madrids nye president skräder inte orden inför kvällens match. ”Vi ska äta er levande”, säger Fernando Martin

Real är långt efter Barcelona i spanska ligan och laget måste lyckas i Champions League för att inte säsongen ska sluta i katastrof.

Stjärnlaget är riktigt illa ute efter Arsenals chockseger i den första åttondelen för två veckor sedan. Nu måste Real vända 0-1 - på bortaplan.

Full satsning

Nye presidenten lovar full satsning på Highbury i kväll.

– Våra fans behöver inte tveka på att vi kommer göra allt som står i vår makt för att vinna den här matchen. När du reser med spelarna inför stora matcher kan du se hur laddade de är – och nu reser de med en känsla av att det är med livet som insats, säger Martin till The Sun.

Svenske Arsenal-stjärnan Fredrik Ljungberg tror att Madrid kommer spela betydligt tuffare än senast.

– Vi vann i Madrid för att de försökte slå oss med vårt eget spel. Det var en väldigt öppen match och de gav oss ytor att spela på. I Premier League försöker lagen slå oss genom att spela fysiskt och slå långa bollar, säger Ljungberg som inser att Arsenal måste göra en ny jättematch för att gå vidare.

Inte slutfört

– Jobbet är inte slutfört och det kommer bli svårt i kväll. Men det var svårt att vinna på Bernabeu också.

I Real Madrid är Ronaldo tillbaka i truppen. Brassen har varit ur form och fick sitta på läktaren i helgens derby mot Atletico Madrid.

– Ronaldo måste känna sig älskad, förstådd och motiverad. Och när han är i form är han världens bästa anfallare. Men det är upp till coachen att avgöra om han ska spela, säger Fernando Martin.

Pierre Bokvist