Läsarna: Henke och Zlatan går längst

Eftersnack om de mest betydelsefulla svenskarna i Champions league

FOTBOLL

Det var en ganska jämn kamp mellan fotbollsstjärnorna. 37 procent av de röstande tror att Henrik Larsson kommer att gå längst i årets Champions league. 35 procent tror på Zlatan.

Han var också den spelare som läsarna ansåg var viktigast för sitt lag.

”Zlatan betyder mest. Visst. Henke presterar i Man U men det är inte direkt någon som dom saknar nu när Saha är tillbaka, även om Henke är minst tre gånger bättre än han. Och Ljungberg har mest varit skadad och är inte ens minst lika viktig som Zlatan är för Inter. Är Zlatan inte målskytt så är han framspelare. Fast Inter verkar ju krossa allt motstånd vilka dom än stoppar in på plan i årets Serie A” skrev jewsef.

"Han gör mål efter mål”

”Självfallet Zlatan. Han är killen som tidningarna numera hyllar, lika så hans lagkamrater, det är underbart att spela med en kille som Zlatan och så vidare säger de flesta som gjort detta, han gör mål efter mål, assist efter assist” skrev IAFintresserad.

Henke - unik

”Henke är en människa som inte låter sig påverkas av sin status som sveriges bästa fotbollsspelare. Han påverkar nog sina lagkamrater på ett unikt sätt. Zlatan därimot tror jag inte påverkar sina lag kamrater på något sätt förutom möjligt vis på ett negativt sätt med alla skriverier i tidningar osv. Så Henke med sin personlighet och erfarenhet betyder mest” skrev Dota.

Sandra Wejbro