Liverpool tror på Fernando Torres

”Jag hoppas han är redo”

FOTBOLL

Första förlusten för säsongen i lördags. Nu ska Liverpool återhämta sig till matchen mot Atletico Madrid och managern Rafael Benitez är nöjd glad över att få beträda planen igen.

– Det är skönt att vi har en viktig match direkt, säger han.

När Fernando Torres gick sönder så menade Rafael Benitez att man klarade sig bra utan spanjoren. Och det har Liverpool gjort. Det blev ju bland annat seger mot Chelsea, men Benitez är givetvis glad att Torres är tillbaka nu när laget ska ta sig an spanska Atletico Madrid.

– Jag hoppas att han kommer att vara redo. Om han inte kan starta matchen så kommer han i alla fall sitta på bänken om allting är okej, säger Benitez till klubbens hemsida.

Skön seger för Atletico

Spanjoren vet också att landsmannen Torres återkomst kan ge laget ett självförtroendelyft som kanske behövs efter 2–1-förlusten mot Tottenham i ligan i lördags.

– Det är bra att vi har en viktig match direkt och reaktionen hos spelarna måste vara att spela bra och vinna matchen, säger han.

Men Fernando Torres gamla gäng, Atletico Madrid, kommer till Anfield för att ta med sig poäng hem till Spanien. När lagen möttes i Madrid slutade det 1–1 och troligtvis är båda lagen nöjda med kryss igen. Det är någon sorts motsatser som möts. Atletico vann senast i ligan med 2–0 mot Real Mallorca efter fem matcher utan seger.