Mellberg från start

Källström bänkad

FOTBOLL

Han fick göra Champions League-debut när lagen möttes i Turin. När Juventus nu möter Real Madrid i Madrid så spelar Olof Mellberg åter från start för Juventus.

Foto: AP
Juventus Olof Mellberg tackar publiken.

Olof Mellberg flyttade till Juventus till stor del för att efter elva år som utlandsproffs äntligen få chansen att spela i Champions League. Till en början fick han dock stå tillbaka så fort det blev dags för den finaste av fotbollsturneringar för klubblag. Endast i Serie A fick Olof Mellberg spela för den italienska storklubben, men nu tycks det ha lossnat även på den stora scenen. Han gjorde ett starkt inhopp när Juve mötte Real Madrid i förra omgången. Nu spelar han igen och den här gången från start. Men det blir inte som mittback. I stället kommer Mellberg att spela högerback.

Adde från start

Även Andreas Johansson spelar från start. Det var dock lite mer givet. Den svenske mittfältaren är en kugge i danska Aalborg som ska försöka sig på en skräll mot spanska Villareal. Johanssons förre lagkamrat i Djurgården, Kim Källström har det dock fortsatt tungt i Lyon. Han startar på bänken när laget möter Steua Bukarest på hemmaplan.