”Jag kan spela mycket bättre”

Zlatan Ibrahimovic lovar mer – trots succén

FOTBOLL

BARCELONA. I kväll spelar Barcelona den livsviktiga sista matchen i Champions Leagues gruppspel.

Då lovar en formtoppad Zlatan Ibrahimovic att han har ännu mer att ge.

– Jag kan spela mycket bättre än jag gör i dag, säger Zlatan.

Foto: Foto: AP
.

Barcelona har haft ett Champions League-spel med en hel del missräkningar. Efter bara en poäng på två matcher mot ryska Rubin Kazan var man illa ute inför förra matchen mot Inter.

Men italienarna hade inget att sätta emot på Camp Nou och inför gruppspelets sista omgång leder Barcelona, två poäng före Inter och Rubin Kazan.

”Svår match”

I kväll står gruppfyran Dynamo Kiev för motståndet.

– Mot Kiev måste vi vinna, det är vår chans att komma först i gruppen. För mig är det en svår match, säger Zlatan Ibrahimovic.

Barcelona reste till Ukraina i går och de gör det med en svensk anfallare i storform. Zlatan har gjort mål i de tre senaste ligamatcherna och ligger ett mål efter skytteligaledaren David Villa som har gjort elva.

Ett speciellt mål

– Jag har haft lite skador i benet, men kan jag spela en månad utan skador kan jag spela mycket bättre. När du känner fri i ett lag kan du spela mer fritt, utan att tänka på vad du ska göra. När situationerna uppstår av sig själva kan du göra mer med bollen. Jag har gjort mål och spelat okej, men jag tror att jag kan växa mer.

I höstens målskörd har han en klar favorit.

– För mig är alla mål viktiga, fula som snygga, men det är klart att det mot Madrid var speciellt. Det är världens största match och gör man mål i el Clásico blir man historisk. Efter matchen har jag förstått hur viktig den är. Det är mitt bästa mål.