Pappan: Han ville skjuta sig

Fabregas: Är inte rättvist mot mig

Foto: AP
FOTBOLL

Cesc Fabregas misslyckade klack lade grunden för Barcelonas seger mot Arsenal.

Nu berättar hans pappa om sonens bedrövelse efter uttåget ur Champions League.

– Jag talade med honom efter matchen och han sade att han ville skjuta sig själv, säger fadern till RAC 105 enligt Marca.

Arsenal hade chansen att göra det omöjliga och slå ut jätten Barcelona ur Champions League. 2-1-segern i London innebar att laget var i förarsätet inför returen men efter bland annat ett stort misstag av Cesc Fabregas vände Barcelona till seger och slog ut Arsenal ur turneringen för andra året i rad.

”Matchen var över för mig”

– Jag talade med honom efter matchen och han sade att han ville skjuta sig själv. Han såg verkligen fram emot matchen, säger Cescs pappa till RAC 105 enligt Marca.

Fabregas skadade sig under matchen men fortsatte ändå att spela till den 78:e minuten. En mardrömskväll för spanjoren som fostrades i Barcelona.

– Från den 15:e minuten hade jag en känning men jag var tvungen att fortsätta. Jag förstod att matchen var över för mig men jag var tvungen att hjälpa mina lagkamrater. Fotbollen är inte rättvis mot mig eller Arsenal, säger Fabregas enligt spansk media.

”Barça hamnar alltid i min väg”

– Det var den värsta dagen i min karriär. Jag kan bara be om ursäkt till alla Arsenals fans. Jag tar på mig det fulla ansvaret för förlusten.

23-åringen grämer sig också över att laget återigen lottades mot Barcelona.

– Barcelona hamnar alltid i min väg. Men det är bara så och ingenting jag kan göra något åt.