”Blivit hjärntvättade”

United-profilen dömer ut allt och alla

Foto: TT
Roy Keane.
FOTBOLL

När Manchester Uniteds stod kvar på Stadio Georgios Karaiskakis efter 0-2-förlusten sjöng de Roy Keanes namn.

Samtidigt dömde den förre United-profilen ut laget och den engelska ligan fullständigt.

– Vi har blivit hjärntvättade, säger Keane i ITV.

Bedrövade Manchester United-fans stod kvar på läktaren efter att ha fått se sitt forna storlag bli utspelat av grekiska Olympiakos. Från dem ekade en sång om den gamle mittfältaren Roy Keane som spelade i klubben 1993-2005. Nedanför stod samme Keane och slaktade insatsen.

– Manchester United behöver 5-6 nya spelare av högsta klass. David Moyes är förmodligen chockad över bristen på kvalité i laget, säger Keane i ITV.

”Borde inte komma en nästa match”

Keane fortsatte sedan med att döma ut Michael Carrick för allt från insatsen i matchen till intervjun efter förlusten där Carrick bland annat sa att ”vi har fortfarande en chans men det blir inte lätt”.

– Han kunde ha visat lite mer passion, till och med i intervjun. Han talar om nästa match. Men för några av de här spelarna borde det inte ens komma en nästa match. De är inte tillräckligt bra för Manchester United.

– Intervjun var som insatsen. Platt.

”Det är nonsens”

Men det är inte bara Manchester United som är pressat. Ligakollegorna Manchester City (mot Barcelona) och Arsenal (mot Bayern München) ligger även de under med 0-2 och ska spela sina returer på bortaplan.

– Vi har blivit hjärntvättade med det här att Premier League skulle vara världens bästa liga. Nonsens. Den är bara världens bästa varumärke, säger Keane.