”5 dubbeldäckare försvann i natt...”

Atléticos passning inför stormatchen: Sägs att Chelsea har dem

1 av 2
FOTBOLL

Chelsea fick med sig 0-0 från bortamatchen mot Atlético Madrid.

Inför onsdagens retur misstänker Atléticos president Enrique Cerezo en ny bussparkering.

– Det försvann fem London-dubbeldäckare i natt och det påstås att Chelsea har dem, säger Cerezo enligt Cadena Ser.

Managern José Mourinho fick hård kritik för Chelseas taktik i den första, mållösa, semifinalen mot Atlético Madrid i Champions League.

– Jag kollade 90 minuter förra veckan och jag kunde inte stå ut med det. Matchen hade ingenting att göra med fotboll, sa bland annat Bayern Münchens Arjen Robben.

”Vi går ut för att vinna”

Inför returen i London skickar nu spanjorerna en pik till motståndaren från England.

– Det försvann fem London-dubbeldäckare i natt och det påstås att Chelsea har dem. Det kommer inte bli en lätt match men vi går ut för att vinna eftersom vi vill vara i Lissabon den 24 maj, säger Atléticos president Enrique Cerezo enligt Cadena Ser och Terra.

”Kan spela på Bernabeu om de vill”

Cerezo avslöjar vidare att varken Atléticos eller Chelseas klubbledning såg den andra semifinalen mellan Bayern och Real Madrid eftersom de åt den traditionsenliga matchmiddagen tillsammans under tisdagskvällen. När presidenten såg resultatet blev han dock besviken.

– Jag skulle ha föredragit Bayern. Men vi har slagit Real och slår vi ut Chelsea får vi en trevlig avslutning i Lissabon. Men vi kan spela på Bernabeu (Reals hemmaplan) om de vill det, säger Cerezo till El Mundo Deportivo.