”Har en bra relation – trots missförstånden”

Katalanska pressen gottar sig i kramen

1 av 5 | Foto: ALL OVER PRESS
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi möttes i en kram – och den katalanska pressen är glad för det.

”Zlatan har aldrig upphört att beundra Messi”, skriver tidningen Sport.

Zlatan Ibrahimovic rörde sannerligen om i grytan under sin säsong hos FC Barcelona. Anledningen till att det endast blev just en säsong var att han inte passade in i laget där allting handlar om Lionel Messi.

Det utvecklade han i sin självbiografi ”Jag är Zlatan”, där han gick hårt åt Pep Guardiola och att spelarna var som "skolpojkar”.

Men när han var tillbaka på Camp Nou med sitt PSG i går för returmötet mot katalanerna i Champions League-kvartsfinalen utbytte han leenden och kramar med flera av sina gamla lagkamrater, däribland Messi.

”Ingen idyllisk relation”

Den katalanska pressen, som gillar att frossa i svenskens sejour i klubben, uppmärksammar särskilt kramen mellan de bägge världsstjärnorna inför matchen.

”Det är väl känt att Leo Messi och Zlatan Ibrahimovic inte hade en idyllisk relation under svenskens tid i FC Barcelona. På tisdagen omfamnades bägge spelarna i en kram som visar att bägge spelarna har en bra relation – trots eventuella missförstånd som kan ha inträffat när Zlatan var Barça-spelare”, skriver Sport.

Den Barcelona-baserade tidningen konstaterar vidare att Zlatan inte kunde acceptera att Messi var den viktigaste spelaren under säsongen 2009/10 och därför valde att lämna för Milan sommaren 2010, men att ”Zlatan aldrig upphört att beundra Messi”.

PSG förlorade 0-2 i går kväll och totalt 1-5 över dubbelmötet.