Zlatan om lottningen: Det är en dröm

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovics PSG lottades mot Malmö FF i Champions League.

33-åringen njuter.

– Det är en dröm, säger han i sin app Zlatan Unplugged.

Bank rankar – så bra är ALLA CL-lag.

Malmö FF tog sig till Champions League efter att ha slagit ut Celtic. Direkt efter avancemang uttryckte spelarna en önskan om att ställas mot Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic i gruppspelet.

– Jag vill ha hit Real och PSG, sa Agon Mehmeti.

Varför Real?

– Historisk klubb.

Varför PSG?

– Ibrahimovic! Skulle bli väldigt stort för staden och klubben.

”Kommer bli hysteriskt”

Önskningarna gick i uppfyllelse.

MFF var i seedningsgrupp fyra och fick en tuff lottning. Det blev grupp A tillsammans med PSG, Real Madrid och Sjachtar Donetsk.

– Det kommer bli hysteriskt. Det är jag övertygad om. Organisationen får jobba en del med, även med säkerheten, säger sportchefen Daniel Andersson.

– Jag hade gärna spelat de här matcherna. Det är inte så ofta man får PSG och Real Madrid till Swedbank Stadion när det gäller verkligen gäller.

”Jag är på väg”

Zlatan, som lämnade Malmö FF för Ajax 2001, trivs med lottningen. PSG-anfallaren ser verkligen fram emot att kliva in på Swedbank Stadion och spela mot Skåneklubben.

– Jag har upplevt mycket under min fotbollskarriär och detta kommer att bli en av de stunderna också. Det är en dröm att få spela Champions League i Malmö. Synd att hela Malmö inte får plats i arenan men jag garanterar att arenan kommer att höras över hela Malmö. Jag är på väg, skriver 33-åringen i sin app.

Nästa vecka släpps biljetterna till försäljning.

Bank rankar - så bra är ALLA CL-lag.