Beckham i bråk på Chelseas läktare

Legendaren i konfrontation med Chelsea-boss

FOTBOLL

David Beckham firade ett PSG-mål mot Chelsea.

Det ledde till ett bråk med Chelseas vice-president på hedersläktaren, uppger The Times.

Mötet mellan Chelsea och Paris Saint-Germain attraherade i vanlig ordning stora namn på läktaren. När lagen spelade returmötet av åttondelsfinalen på Stamford Bridge fanns David Beckham på plats på hedersläktaren med sin son Brooklyn.

Engelsmannen avslutade sin framgångsrika fotbollskarriär i just PSG – där han blev nära vän med lagkamraten Zlatan Ibrahimovic.

Föga förvånande att Beckham därför var på plats för att stötta den franska huvudstadsklubben. Men det var inte populärt på Chelsea-läktaren.

Bekräftar händelsen

Ansedda tidningen The Times uppger att Beckham hamnade i bråk med Joe Hemani, en it-entreprenör som varit vice-president hos Chelsea i 31 år.

Det var när just Ibrahimovic spelade fram Adrien Rabiot till parisarnas 1-0-mål som sonen Brooklyn hoppade upp ur sin stol och pappa Beckham applåderade målet som Hemani reagerade och konfronterade legendaren.

Vice-presidenten uppges ha blivit tillrättavisad av säkerhetsvakter för sitt agerande.

Chelsea bekräftar för The Times att händelsen ägt rum men förnekar att Hemani använt sig att fula ord eller gester. I stället menar klubbar att vice-presidenten endast sagt åt familjen Beckham att lugna ner sig.