Här är Copa Américas tio bästa spelare

FOTBOLL

Det pratades om en drömfinal mellan Argentina och Brasilien. Det snackades om landslagssuccé för Pato, Messi, Ganso och Neymar.

I stället gjorde båda lagen fiasko, och i finalen möts i stället Uruguay och Paraguay.

Sportbladet listar turneringens tio bästa spelare hittills - och där får världens bäste spelare bara med nöd och näppe plats.

1. Justo Villar, 34, målvakt, Paraguay

Brasilien missade fyra straffar i kvartsfinalen. Sen räddade han ytterligare en mot Venezuela i semifinalen. Men straffspecialisten har glänst också under ordinarie tid och är det stora hotet mot Uruguay på söndag.

2. Luis Suarez, 24, anfallare - Uruguay

Har tagit med sig storformen från Liverpool, och har varit den här turneringens lysande stjärna i det offensiva spelet. Sänkte Peru i semifinalen med sina två mål, men har varit i strålande form under hela turneringen. Slår han till mot Paraguay i finalen också?

3. Alvaro Pereira, 25, mittfältare, Uruguay

Yttermittfältare har gjort två mål i turneringen och är ett ständigt hot för motståndarna med sina offensiva attacker. Blev vänsterback i semifinalen mot Peru, och gjorde det lika bra det också. Stor hjälte mot Argentina i kvartsfinalen då hans defensiva slit efter Pérez idiotiska utvisning räddade Uruguay till straffsparksavgörande.

4. Oswaldo Vizcarrondo, 27, försvarare, Venezuela

Venezuela har aldrig varit i närheten av att ta sig vidare från ett gruppspel i Copa America, när turneringen inte spelats på hemmaplan. Nu nådde de semifinal, och starkast i laget var lysande mittbacken Vizcarrando. Stenhård tacklingsspelare, men har också varit stark framåt. Gjorde mål i semifinalen mot Paraguay, men Rondon stod klantigt offside och målet underkändes.

5. Alexis Sanchez, 22, anfallare, Chile

Det fanns farhågor att Sanchez skulle vara en av spelarna som gjorde stordåd under en ynka säsong, för att sen aldrig mer ses i rampljuset. Men den färske Barcelonaspelaren höll högsta klass i Copa America också. Kan bli en succé i Barcelona i år.

6. Nestor Muslera, 25, målvakt, Uruguay

Galatasaray måste slicka sig rejält om munnen efter Musleras Copa America-spel. Har räddat Uruguay vid ett flertal tillfällen under turneringen, och kan bli den pusselbit som gör Galatasaray till en ligautmanare igen. Utan tvivel så att turneringens två bästa målvakter möts i finalen.

7. Juan Manuel Vargas, 27, mittfältare, Peru

Perus lagkapten var nyckeln till landets sensationella semifinalplats. Ständigt offensiv och passningsskicklig, låg bakom massor av målchanser. Fick sen en ny roll i semifinalen, vilket inte var lika lyckat.

8. Diego Forlan, 32, anfallare - Uruguay

Säsongen i Spanien har varit ett misslyckande, men i Copa America har Forlan hittat tillbaka till VM-formen. Precis som i Sydafrika har han vandrat omkring fritt på planen, och spelat fram Suarez and andra till fina lägen. Som vanligt livsfarlig på fasta situationer.

9. Leo Messi, 24, anfallare - Argentina

Stod for en fantastiskt match mot Costa Rica (två assist), men i övrigt var Messi mestadels lika blek som han brukar vara i den argentinska tröjan. Hårt kritiserad i början av turneringen, vilket fick förbundsbasen att hota med att Messi snart kanske skulle sluta spela i landslaget.

10.  Paolo Guerrero, 27, anfallare - Peru

Anfallaren skulle egentligen ha missat hela turneringen efter en knäskada i klubblaget Hamburg. Men han kom tillbaka i rekordfart, och gjorde sen två mål och ett assist när Peru sensationellt tog sig fram till semifinal.