Ramseys besked efter fotskadan

Tvingades bryta EM-kvalmatch

1 av 5
FOTBOLL

Arsenals Aaron Ramsey klev av skadad i gårdagens EM-kvalmatch för Wales.

Men efter uppgifter om att mittfältaren skulle missa helgens Premier League-match mot City ger han nu lugnande besked till Arsenal-fansen.

– Jag ser fram emot helgen, säger Ramsey.

Planen var ett det stora samtalsämnet både före och efter Wales EM-kvalmöte med Andorra.

Anledningen var att den spelades på konstgräs, något som inte gillades av Real Madrid, eftersom man ansåg att det skulle öka skaderisken för stjärnan Gareth Bale.

Bale klarade sig från skador, och vände matchen med två mål när Wales vann med 2–1, men kallade planen för den sämsta han spelat på.

Däremot gick det sämre för en annan av Wales stjärnon.

Arsenals mittfältare Aaron Ramsey klev av med en fotledsskada i slutet av matchen och de första rapporterna talade om att 23-åringen riskerade att missa helgens stormatch mot Manchester City.

”Förhoppningsvis är jag okej”

Men nu ger Ramsey ett lugnande besked till Arsenal-fansen.

– Planen var väldigt hård och jag vred min fotled. Förhoppningsvis kommer jag att vara okej till på lördag. Det är den typen av matcher man vill spela och jag ser fram emot helgen, säger Ramsey till The Guardian.

Sedan tidigare har Arsenal frågetecken för Mesut Özil och Mikel Arteta.

Theo Walcott som har varit skadad sen i vintras är dock på väg tillbaka och det har ryktats om en comeback till derbyt mot Tottenham dem 27 september.

Men nu säger engelsmannen själv att det kommer dröja ytterligare en tid.

– Jag har inte satt något datum men jag hörde ryktena om Tottenham-matchen men då kommer jag inte vara redo, säger Walcott till Daily Mirror.

.