Arsenalstjärnan kan bli borta i tre månader

Mathieu Debuchy kan behöva operera axeln

Foto: TT
Mathieu Debuchy grinar illa och nu kan han bli borta länge igen.
FOTBOLL

Här är nästa smäll som ingen Arsenalsupporter vill ha. Ytterbacken Mathieu Debuchy kan bli borta i tre månader efter smällen som han fick mot sin axel mot Stoke i helgen.

Just som det såg ut att ha ljusnat för Arsenal på skadefronten med Theo Walcott, Aaron Ramsey och Mesut Özil tillbaka så kommer nu i stället nästa skadesmäll. Mathieu Debuchy som i söndags i hemmamatchen mot Stoke blev utburen på bår kan nu bli borta i tre månader skriver The Telegraph.

Tidningen skriver att Arsenal ska ha skickat ytterbacken till en specialist för att undersöka sin axelskada. De närmsta 48 timmarna avgör om hur länge han blir borta och om en operation krävs kan det bli i uppemot tre månader.

Knuffades av Arnautovic

Smällen kom när Debuchy ficken lätt knuff av Stokes Marko Arnautovic och fransmannen ramlade in i reklamskyltarna. Om fransmannen blir borta en längre tid är det en hård smäll i så fall för ytterbacken som redan har varit skadad i över två månader under hösten sedan han kom till Arsenal i somras från Newcastle.

Det här kan innebära att tränaren Arsene Wenger få ge sig ut på transfermarknaden och den som ska vara närmast är St Etiennes Loic Perrin.

ARTIKELN HANDLAR OM