Grattis...

...Rami Shaaban,

FOTBOLL

målvakt, som nu fått klart med övergången från Djurgården till Arsenal.

Foto: Ulf Hojer
Klar för Arsenal i dag.

- Tack så mycket. Det känns helt otroligt. Nu är det bara en massa papper som ska faxas fram och tillbaka. Övergångsstoppet är ju i morgon...

Men klubbarna är helt överens?

- Ja, så nu står jag verkligen på mållinjen.

Har det varit nervösa dagar?

- Om jag ska vara ärlig så har det mest varit jobbigt. Allt har varit upp och ner, och jag har fått en massa olika besked. Ena sekunden har Djurgården sagt att det inte är några problem - i nästa att det inte ser bra ut.

- Men matchen i går var helt fantastisk. Att bli tackad på det sättet var nog det största jag varit med om på en fotbollsplan. Det är bara våra fans som kan göra något sådant.

Vad har du för förväntningar när du åker över till England?

- Att komma in i laget och lära känna grabbarna. Jag är medveten om att jag är köpt som andremålvakt, men jag får visa vad jag går för. Seaman är otroligt duktig och jag har en stor respekt för honom som målvakt.

Vad fick du för intryck av Arsenal när du var där?

- Det är en av Europas tio största klubbar. Allt var otroligt proffsigt och förhållandena var fantastiska. Man behöver bara tänka på fotboll.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

- Att alla förberedelser går bra och att familjen mår bra. Det är rätt mycket att stå i just nu, jag måste ju säga upp mig från jobbet...

Anders Bäckström