Freddie modell igen - nu med kläderna på...

FOTBOLL

LONDON

Nu klär Fredrik Ljungberg på sig.

Han fortsätter som modell för Calvin Klein.

Men med nu gäller det annat än kalsonger.

Evening Standards helgbilaga.

I går prydde Fredrik omslaget på Londontidningen Evening Standards helgbilaga.

Inne i tidningen finns ett långt reportage med Ljungberg som modell.

Han har sedan tidigare ett lukrativt kontrakt med Calvin Klein när det gäller kalsonger och snart dyker de avklädda bilderna upp i tidningar och på stortavlor lite överallt i världen.

En halvnaken Fredrik Ljungberg kommer att kunna skådas överallt från Times Square i New York till en busshållplats i - Halmstad.

Fredrik fortsätter att göra reklam för Calvin Klein. Han har ställt upp på bilder tagna i trendiga stadsdelen Shoreditch i London.

I Evening Standard poserar han i kavaj, tröjor, rock och t-shirt i lite "vassare" miljöer.

"Går inte att försvara"

I intervjun delger Fredrik Ljungberg sina synpunkter på våldtäktsanklagelserna mot flera Premier Leaguestjärnor och debatten kring dopningstesterna efter det att Rio Ferdinand uteblev när han skulle testas.

- När det gäller dopningstesterna tycker jag att rutinerna runt testerna skulle bli klarare så att det blir lättare för spelare, klubb och förbund att veta vad som gäller.

- Men när det gäller den påstådda våldtäkten så är det inte bra för sporten och förhoppningsvis kommer myndigheterna att klara upp vem som är skyldig - eller oskyldig.

- Det går inte att försvara ett sådant beteende , men jag anser att klubbarna ska göra det till sitt ansvar att utbilda yngre spelare.

Leif Kasvi