Skyttekungen Lee Hughes gripen

Misstänkts för smitning vid dödsolycka

FOTBOLL

West Bromwichs skyttekung Lee Hughes, 27, greps i dag av polisen.

Han misstänks ha smitit från en bilolycka där en 60-årig man omkom.

Foto: BILDBYRÅN
Jagas av polisen.

Polisen jagade i natt målkungen Lee Hughes efter gårdagens dödsolycka i närheten av centrum i Coventry. Polisen misstänker att Lee Hughes körde sin silverfärgade Mercedes CL55 och kraschade med ett äldre par när han svängde in på en gata.

– En man i 60-årsåldern som satt i baksätet av Renaulten omkom, och hans fru, som också var passagerare vårdas på sjukhus med ett brutet ben, säger polisens taleskvinna.

– Mannen som körde ådrog sig ett brutet bäckenben och en manlig passagerare ådrog sig smärre blessyrer.

I fotbollsstjärnans Mercedes ska fem personer ha funnits vid olyckan som inträffade strax efter midnatt. Och polisen var i natt mycket angelägen om att hitta Hughes.

Anfallaren har hittills gjort en stark säsong för ligaledarna West Bromwich med fem mål på tolv matcher. Division 1-laget hoppas på spel i Premier League nästa säsong, men på måndagseftermiddagen rapporterar brittiska Sky News att Lee Hughes gripits.

Polisen i West Midlands skriver i ett pressmeddelande att en 27-årig man förhörs misstänkt för att ha vållat annans död genom farlig körning och smitning.

– Han hålls kvar vid polisstationen vid Little Park Street i Coventry ocvh kommer under dagen att förhöras av utredare, skriver polisen.

Lee Hughes gjorde sin bästa säsong 1998/99 med 31 mål på 42 ligamatcher för West Bromwich. Han återvände till klubben i fjol efter en säsong i Coventry.

Christoffer Bjäreborn, Mattias Lundell