Ljungbergs sena natt

Festade med Manchester United-spelare

FOTBOLL

Fredrik Ljungberg festade loss i Barcelona i går natt.

Han kom dit i sällskap med rivaliserande stjärnor från Manchester United – och gick hem med en blondin, skriver Daily Mirror.

Foto: AP
Fredrik Ljungberg efter ett mål i Arsenal-tröjan.

Fredrik Ljungberg och Thierry Henry är lagkamrater i engelska topplaget Arsenal. I går var de i den spanska storstaden Barcelona för att spela in en reklamfilm tillsammans med tre Manchester United-spelare: Ruud van Nistelrooy, Mikael Silvestre och Rio Ferdinand.

"Såg ut som bästa vänner"

Det är engelska Daily Mirror som i dag rapporterar om Fredrik Ljungberg & Co:s blöta natt i nöjesmetropolen Barcelona.

Spelarna skulle spela in reklamfilmen tidigt på måndagen. Men det stoppade inte dem från att utforska det spanska nattlivet långt in på måndagsmorgonen.

– Spelarna är rivaler på fotbollsplanen, men det såg ut som att de var bästa vänner på discot. Stämningen var på topp och alla hade roligt, säger en krogbesökare till tidningen och tillägger:

– Alla skötte sig.

Ferdinand bäst på dansgolvet

Fredrik Ljungberg, 27, anlände till nattklubben Danzatori Disco vid midnatt tillsammans med Henry och Uniteds försvarare Mikael Silvestre. Sen var det raka vägen till VIP-sektionen där Rio Ferdinand väntade.

Den holländska landslagsstjärnan Ruud van Nistelrooy anslöt en timme senare.

Sen var det dags att inta dansgolvet.

Där fick besökarna uppleva en smärre sensation. Enligt rapporterna var det Unitedförsvararen Ferdinand som visade upp det snabbaste fotarbetet.

"Ljungberg tog hem en blondin"

Van Nistelrooy var först att kasta in handduken. Han kom tillbaka till hotellet strax efter klockan 04.00, skriver Daily Mirror.

Silvestre kom till hotellet 05.35. Men en blondin.

Fem minuter senare anlände Ljungberg – och även han hade med sin en blond kvinna skriver tidningen, som även publicerar bilder på spelarna när de anländer till hotellet på morgonkvisten.

Efter sex timmars festande anlände slutligen Henry och Ferdinand klockan 06.00 – på morgonen. Bara några timmar senare väntade reklamfilminspelningen på Barcelonas fotbollsarena, Nou Camp.

Nicklas Hermansson