Inbrott hos Lampard

"Fulham- supportrar" stal hans lyxbilar - och plasma-tv

FOTBOLL

LONDON

Frank Lampard och hans gravida flickvän är i chock.

Tjuvar bröt sig in i Chelsea-stjärnans hem och stal saker för miljoner.

En misstänkts har hittils gripits.

Foto: AP
Chelseastjärnan blev bestulen.

Klockan var fyra på morgonen natten till igår när inbrottstjuvarna tog sig in hos Chelsea-profilen och landslagsspelaren Frank Lampard. Det var minst två män som bröt sig in genom källardörren på Lampards 110 miljoners-villa i Chelsea i västra London.

- Vi kan bekräfta att under de tidiga morgontimmarna blev Frank Lampards privata hem utsatt för inbrott, säger en talesman för spelaren till brittiska medier.

Enligt The Sun var det tydligt att tjuvarna ville åt Lampard och visste att han bodde i huset. Tidningen skriver att "FFC, Fulham Football Club", Chelseas lokala rivaler, sprayats på en vägg i vardagsrummet.

Larmade själv polisen

Lampard och hans flickvän Elen Rives vaknade av oväsendet. Han ringde polisen men vågade inte riskera något genom att ingripa och paret barrikaderade sig i badrummet. Tjuvarna stal parets bilar, en Aston Martin DB9 och en Mercedes, värda sammanlagt två miljoner kronor. De stal också en plasma-tv och datautrustning.

Polisen spårade snabbt Aston Martin-bilen tack vare dess spårsändare. Även den andra bilen hittades en och i baksätet fanns tv:n och det andra stöldgodset. Polisen har gripit en misstänkt.

- Allt är återfunnet och ingen blev skadad, säger en taleskvinna för polisen.

Jennifer Wegerup