Tidningsuppgifter: Newcastle nobbade Magnus Hedman

Magnus Hedman: Jag fick ett konkret erbjudande

Foto: TV4
Magnus Hedman om Newcastles erbjudande i måndags.
FOTBOLL

Newcastles manager Glenn Roeder säger i media och på klubbens hemsida att Magnus Hedman aldrig fått något erbjudande om att vara målvakt i laget. Men Magnus Hedman står på sig.

- Jag fick ett konkret erbjudande. Att Roeder nu säger så här kan bero på att han inte vill skapa oro i truppen, säger han till aftonbladet.se.

Foto: Getty Images
Newcastles tränare förnekar att Hedman var aktuell.

I måndags berättade Magnus Hedman i TV4:s fotbollskväll att han fått ett erbjudande att bli målvakt i Newcastle United. Han tackade dock nej eftersom det bara gällde fram till januari.

Tidningen Evening Chronicle i Newcastle skriver att Magnus Hedman var ett av namnen som diskuterades, men att valet i slutänden föll på Ronald Wattereus som lämnade Ibrox i somras. Vidare skriver tidningen att representanter för Newcastle United blivit mycket förvånade då de hört uppgifter om att Hedman sagt att han fått ett erbjudande som han tackat nej till.

På Newcastles hemsida skriver lagets manager Glenn Roader:

-Vi kommer inte att kontraktera Magnus Hedman, tvärtemot vad som skrivits i vissa medier, sa Roeder i ett uttalande till Newcastles hemsida.

När aftonbladet.se pratar med Magnus Hedman säger han att han fått ett erbjudande.

- Antagligen säger Glenn Roader detta för att inte skapa oro i truppen. Men jag har fått ett konkret erbjudande, som jag tackade nej till. Det är inga oklarheter där, säger han till aftonbladet.se.

Anna Lindström, Jörgen Källström