Aftonbladet
Dagens namn: Finn
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Silly season

Wycombe nådde oavgjort mot Chelsea

Blodig balja Wayne Bridge gav Chelsea ledningen mot Wycombe – men kolliderade samtidigt med målvakten och slogs blodig.   Blodig balja Wayne Bridge gav Chelsea ledningen mot Wycombe – men kolliderade samtidigt med målvakten och slogs blodig. Foto: AFP

    Skrällgänget Wycombe Wanderers fortsätter att överraska i den engelska ligacupen i fotboll. På onsdagskvällen nådde laget 1–1 hemma i den första semifinalen mot de två senaste årens engelska ligamästare Chelsea – som kom till spel utan Magnus Hedman vare sig på planen eller på bänken.

Chelsea tog programenligt ledningen genom Wayne Bridge i den 36:e minuten men Wycombe vägrade att ge sig och i den 77:e minuten slog lagets skyttekung Jermaine Easter till och gjorde 1–1 bakom Chelseamålvakten Henrique Hilario. Wycombe, sexa i league 2 som är fjärdedivisionen i engelsk fotboll, har på vägen till semifinal slagit ut två Premier League-lag, Charlton och Fulham.

Chelsea, som haft det tungt i ligaspelet med tre raka oavgjorda matcher, är ändå favorit till en finalplats då man har hemmamatch i returmötet den 23 januari.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet