Läsarna: Klart Henke ska stanna

Liverpool och Manchester United spelar roligast fotboll enligt Eftersnack

FOTBOLL

Henrik Larsson blev mållös när Manchester United krossade Tottenham med 4-0. Men "Henke" fick trots allt gott betyg.

– Skit i allsvenskan Henke, skrev Mitchbu77.

”Frågan om Henke ska stanna i Utd är ganska enkel att svara på. Klart att han ska stanna. Men med tanke på att hans son spelar fotboll och går i skolan hemma i Sverige, så får vi nog tyvärr se att Henke hittar hem igen till våren” skrev Daaviid.

”Klart som fan att han ska stanna kvar i United. För hur roligt kan det vara att komma hem och plöja sin åker i Helsingborg när han kan dansa med stjärnorna på Old Trafford? Han är inte bäst i United; Ronaldo, Rooney och flera till i United är såväl bättre som viktigare. Men han platsar, och han tillför någonting. Tummen upp för Henke” skrev Nomman.

Manchester Utd - mest offensivt

Eftersnack diskuterade också vilka lag som spelar roligast fotboll i Premier League.

”Det är nog dött lopp mellan Arsenal och Man Utd. Arsenal har nog dominerat den kategorin dom senaste åren i England, men det senaste året så har Man Utd börjat spela bollen lite mer efter marken istället för att slå långbollar mot löpande forwards som har varit taktiken förr” skrev Daaviid.

”Vilka som spelar det roligaste fotbollen i Premier League? Det måste utan tvekan vara Manchester United, för även om det finns många offensiva lag i england så är det United som tar priset. De sänker aldrig tempot - tvärtom lägger de gärna i en extra växel efter sitt första mål. Som om det är startsignalen för någon slags sadistisk vi ska köra över er så mycket att ni aldrig glömmer det-mentalitet i laget” skrev Nomman.

”Liverpool lirar bäst” tyckte alicant. Men Mitchbu77 hade en annan favorit: ”Jag tycker att Reading spelar den finaste fotbollen. De kör sitt eget race och ändrar inte taktiken mot någon”.

Läs mer:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM