Här ser Nani rött

Skallade motståndare

FOTBOLL

Spelarna i Manchester United hade en rolig eftermiddag. Alla utom Nani då. Den unge portugisen skämde ut sig genom att helt onödigt dra på sig ett rött kort efter att ha skallat West Hams Lucas Neill.

Foto: Getty Images
Nani skallar Lucas Neil.

Det var efter drygt 35 minuter som Nani och Lucas Neill hamnade i en diskussion efter ett försök till bicycleta av Nani. Neill satte ett knä i ryggen på den liggande Nani som reagerade med att försöka skalla försvararen mellan benen. Portugisen kom upp på benen och Neill fortsatte att hetsa Nanei. De två stod mitt emot varandra när Nani fällde skallen och träffade Neill i ansiktet. Träffen var inte särskilt hård, men Neill gick omkull. Det gjorde Nani också, kanske i ett försök att slippa ett rött kort.

Domarna köpte dock inte portugisens agerande och Nani fick syna det röda kortet och därmed tvingades United spela ungefär 55 minuter med en man mindre. Neill fick en varning för sitt uppträdande, men mest fick Nani skämmas när han vandrade av planen.

Sir Alex Ferguson såg inte särskilt nöjd ut på bänken. Kanske kunde Nani finna någon tröst i att United vid det läget ledde med 3–1. Till slut blev det seger med 4–1 för hemmalaget. Nani får inte spela i säsongens sista match, borta mot Wigan nästa helg. Återstår att se om han nu också skallat sig ur startelvan inför Champions League-finalen.