Svennis: ”Jag förväntar mig raka besked”

FOTBOLL

LONDON. Sven-Göran Eriksson kräver ett rakt besked om sin framtid i Manchester City efter dagens match mot Middlesbrough.

– Thaksin Shinawatra befinner sig inte i landet – men det finns telefon.

Foto: Björn Lindahl/Arkiv
Svennis är nöjd med säsongen i City.

Fansen gör allt som står i deras makt för att Svennis ska bli kvar i City. I går samlades de för att marschera och överlämna en namninsamling med drygt 14 000 underskrifter till klubbledningen.

– Även om det inte gör någon skillnad ska ägaren veta att vi är missnöjda, säger Dav­e Wallace, ansvarig för klubbens fanzine.

Precis som Svennis vill supportrarna veta vad som gäller. Tvärtemot alla tidningsrapporter påstår thailändaren Thaksin Shinawatra att svensken inte är sparkad.

”Det finns telefon”

– Jag förväntar mig ett rakt besked. Det blir inte ansikte mot ansikte med ägaren, men det finns telefon och jag är säker på att hans högra hand (Pairog Piempongsant) kommer till Middlesbrough, säger Svennis i The People.

På onsdag åker Manchester City på sin planerade Asien-turné, men frågan är om Svennis kliver ombord på flygplanet. Det troliga svaret är nej, men den populäre svensken utesluter inte en fortsättning.

– Jag är fortfarande förälskad i engelsk fotboll. Premier League är världens bästa liga.

ARTIKELN HANDLAR OM