Adebayor: Barcelona är intresserade

Oklara besked från anfallsstjärnan

Foto: Ryan Pierse
FOTBOLL

Arsenals skyttekung Emmanuel Adebayor, 24, lämnar minst sagt mixade signaler till sin arbetsgivare. Nu säger han att han är mycket intresserad av att gå till Barcelona.

– De har lämnat ett bra bud, säger han.

Allting började med att Milan visade intresse. Det fortsatte med att Emmanuel Adebayor i fredags förklarade att han stannar i Arsenal för att bara några timmar senare komma med en dementi. Nu berättar han för den engelska tabloiden News of the World att Barcelona erbjudit honom ett kontrakt.

– Barcelona har kommit med ett bra erbjudande och där finns också chansen att spela med några riktigt bra spelare, säger han.

Milan lockar inte

Milan tycks han inte längre vara särskilt intresserad av att gå till.

– Milan är en stor klubb, men det faktum att de inte spelar i Champions League nästa säsong gör det till mindre av en utmaning, säger Adebayor.

Wenger vill inte tvinga någon kvar

Arsenals manager Arsene Wenger har tidigare sagt att han inte tycker att det fungerar att tvinga en spelare att stanna i klubben om denne vill gå. Återstår att se vad han gör åt fallet Emmanuel Adebayor.

– Jag har fortfarande kontrakt med Arsenal, men det är upp till ledningen att se till att jag är nöjd. Annars så går jag, menar Adebayor själv.

ARTIKELN HANDLAR OM