Karriären är hotad

Specialist ska rädda Hargreaves

FOTBOLL

Han har räddat Henrik Larssons karriär.

Nu ska han göra detsamma för Owen Hargreaves.

Den amerikanske knäspecialisten Richard Steadman är Manchester United-mittfältarens sista hopp.

– Vi har skickat honom till specialister i London, Sverige och nu är han i Colorado hos doktor Steadman, säger Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson

Foto: AP
Owen Hargreaves.

I sju veckor har Owen Hargreaves varit borta från spel på grund av en knäskada som inte velat läka. Han klarar inte av att spela två matcher i veckan och nu är karriären hotad. Manchester United har använt sig av ett antal läkare, men ingen har kunnat hjälpa honom

– De senaste veckorna har vi försökt hantera situation, men våra försök har inte gett oss några svar, säger Sir Alex Ferguson.

Har räddat Anjas karriär

Därför befinner sig nu Hargreaves i USA där Richard Steadman ska göra samma sak för Hargreaves som han har gjort för en mängd svenska stjärnor. Henrik Larsson, Pernilla Wiberg och Anja Pärsson har alla fått hjälp av Steadman. Detsamma gäller Michael Owen, Ruud van Nistelrooy och Alan Shearer.

– Han är såklart väldigt högt ansedd och en mycket respekterad läkare och vad vi nu försöker göra är att komma till roten av problemet eftersom det är synd om pojken och han har varit frustrerad och tålmodig utan att vi har kommit till botten med problemen. Därför skickar vi honom nu till de bästa som finns för att få en åsikt om hur vi ska gå vidare.

ARTIKELN HANDLAR OM