O'Neill: Tiden med Henke är förbi

Ingen flytt till Aston
Villa för svensken

FOTBOLL

Glöm Henrik Larsson i Aston Villa.

Det säger tränaren Martin O'Neill.

– Det finns inte ett uns av sanning i det där.

Foto: GETTY IMAGES
Celtics tränaren Martin O"Neill och Henrik Larsson.

Henrik Larsson spelar innebandy samtidigt som hans fotbollsframtid ter sig alltmer osäker. Är det slut? Blir det Helsingborg? Blir det ännu en tur i utlandet? Frågorna är många, svaren är få, men nu kommer ett i alla fall. Det blir inget spel i Aston Villa. Det slog klubbens manager Martin O'Neill fast efter dagens fantastiska 3–2-seger borta mot Everton.

– Han har varit en fantastisk fotbollsspelare, absolut magnifik och jag hade en fantastisk tid när jag jobbade med honom. Men den tiden är förbi, så enkelt är det. Jag skulle vilja behålla den tiden i minnet, säger han.

Ska ha träffats

Henrik Larsson ska enligt brittiska tidningsuppgifter ha träffat sin gamle Celtic-tränare för ett par dagar sedan för att diskutera en övergång.

– Jag kommer att titta på allt. Vi vill förstärka laget i januari. Om det inte lyckas så kommer det inte vara på grund av att jag inte försökte, har O'Neill sagt.

Everton istället?

Och förstärkningar lär Aston Villa behöva. Laget jagar ju som bekant en fjärdeplats i serien och kval till Champions League. I dagsläget skiljer en poäng upp till Arsenal, men det blir alltså inte Henrik Larsson som förstärker laget. Kanske hamnar han i Everton i stället. Det ryktet har flera tidningar i England tagit upp.