Kan inte sova med frun efter förlust

Chelseas tränare: ”Jag tar åt mig mer än spelarna”

FOTBOLL

Chelsea förlorar.

Då går Luiz Felipe Scolaris frustration ut över hans fru Olga.

– Ibland sover jag i ett annat rum, säger han.

Foto: Bildbyrån
Scolari.

Chelseas magiska svit på Stamford Bridge är bruten och även om laget ligger tvåa i Premier League har tränaren Luiz Felipe Scolari svårt att sova.

Laget har bara vunnit tre av de åtta senaste matcherna, vilket är Chelseas sämsta svit sedan Roman Abramovitj köpte klubben 2003.

”Omöjligt att somna”

Tisdagens möte med Cluj är en ödesmatch för Chelseas fortsatta äventyr i Champions League – och Scolari erkänner att han svårt att sova på nätterna.

– När vi förlorar eller spelar oavgjort tar jag åt mig mer än spelarna. Jag sover väldigt bra inför matcherna, men när vi förlorar är det omöjligt att somna, säger Scolari enligt Daily Mail.

”Det är svårt”

– Ibland pratar jag med min fru, ibland går jag och lägger mig i ett annat rum eftersom jag vrider och vänder på mig så att min fru inte kan sova. Jag tittar på tv tills klockan tre på morgonen med känslan: ”Vems var felet, mitt eller spelarnas?”. Det är svårt.

– Jag slappnar aldrig av, inte ens när vi vinner, eftersom jag tänker: ”Ok, vi vann den här matchen, men nästa gång kommer de att spela annorlunda, med ett annat system. Vi tränar i morgon – vem är skadad och vem är inte skadad?”.