Drogba tänker inte lämna Chelsea

”Den gamle Drogba är tillbaka”

FOTBOLL

Didier Drogba vill diskutera sin framtid i Chelsea.

Men anfallaren har inga tankar på att lämna klubben.

– Jag tänker bara på Chelsea, säger han till Daily Mirror.

Foto: AP
Didier Drogba tänker kämpa för att få fira fler mål i Chelsea.

För ett par veckor sedan fick ryktet ny näring. Didier Drogba var på väg bort från Chelsea och på väg till Inter. Enligt italienska medier ska anfallaren ha setts på en restaurang med sin agent Jorge Mendes och Interdirektören Marco Branca.

– Jag vet inte var Drogba var i måndags. Jag sover inte med mina spelare. Jag är inte deras polis. Allt det där är spekulationer, svarade en ilsken Chelsea-tränare, Luis Felipe Scolari när han fick frågor om det påstådda mötet.

Anelka i toppform

Transferfönstret öppnar igen i januari, men någon flytt blir det inte för Didier Drogba. Det trots att han har haft svårt att ta en ordinarie plats. Dels på grund av skador, dels på grund av att Nicolas Anelka fått det att lossna och leder skytteligan.

– Jag har pratat med Scolari och han vet att jag vill spela. Jag tänker bara på Chelsea för tillfället,. I slutet av säsongen kommer jag att prata med klubben om framtiden. Jag har kontrakt med Chelsea. Inte för ett ögonblick har jag tänkt att jag ska lämna i januari, säger han.

Viktigt mål

Ingen flytt i vinter alltså, men helt klart är att Drogba vill ta tillbaka sin plats som försteanfallare. Han visade med sitt mål mot rumänska Cluj i Champions League att formen är stigande.

– Fysiskt mår jag bra och det är dags att glömma mina skador i början av säsongen. Den gamle Drogba är här. Målet mot Cluj var viktigt för mitt självförtroende och jag kommer att visa folket att den gamle Drogba har återvänt, säger han.