Fabregas: ”Jag har pratat med Real”

Klubbpresidenten har ringt upp Arsenals stjärna

Foto: TOM HEVEZI
FOTBOLL

Real Madrids intresse för Cesc Fabregas har tagit en ny vändning.

Nu avslöjar Arsenals stjärnmittfältare att han varit i kontakt med klubbens president.

– Calderón har ringt mig, säger spanjoren.

21-årige Cesc Fabregas har kontrakt med Arsenal till 2014. Men det hindrar inte Real Madrid från att flörta med den spanska stjärnan.

Klubben har sedan tidigare öppet visat sitt intresse och nu har det gått så långt att Ramón Calderón personligen kontaktat supertalangen.

– Det är sant att Real Madrids president ringt upp mig och vi pratades vid, säger Fabregas till den spanska tidningen El Mundo.

– Men jag har aldrig gett honom mitt ord på att jag ska skriva under för Real Madrid. Han frågade om min framtid, och det var allt. Jag har inte gett honom någon som helst anledning att tro att jag vill byta klubb.

”Naturligtvis smickrande”

Även toppkonkurrenten Barcelona, som ”Cesc” lämnade för Arsenal som 16-åring 2003, har ögonen på 21-åringen efter hans otroliga utveckling i Londonlaget.

– Det är naturligtvis smickrande att så stora klubbar som Barcelona och Real Madrid är intresserade av mig. Men jag har kontrakt med Arsenal, säger han till tidningen.

Fabregas har bara gjort 15 matcher i Premier League den här säsongen efter en olycklig knäskada mot Liverpool i december.

På lördag väntas han göra comeback igen när Arsenal tar emot Manchester City hemma på Emirates Stadium.