Barnsleyt, Liverpool...

FA-cupen – då laddade laget med rumpskott

FOTBOLL

Här laddar Liverpools Fernando Torres inför cupmatcherna mot Barnsley och Zlatans Inter: med prickskytte mot lagkamraternas rumpor. Men erkänner samtidigt:

– Ibrahimovic är mycket bättre än jag, säger Torres till Sky.

Foto: BIGPICTURESPHOTO.COM
Laddar bössan Fernando Torres var exekutor under gårdagen lekfulla Liverpoolträning.

Två viktiga cupmatcher väntar för Rafa Benitez mannar: först kvällens match mot Barnsley i FA-Cupen – sedan Champions League-mötet med Inter på tisdag. Då valde Torres, Daniel Agger, Peter Crouch och de andra stjärnorna att ladda upp på ett något okonventionellt sätt.

Torres exekutor

Rumpskott stod på schemat. Fernando Torres, som precis har kommit tillbaka efter en ljumskskada, agerade exekutor. Skratten var många – kanske ett mått på hur allvarligt Pool tar på mötet med Championshiplaget Barnsley?

– Först måste vi göra vårt jobb mot Barnsley eftersom vi vet att det är ett bra lag. Annars kommer vi inte till Wembley, säger Xabi Alonso till Liverpools hemsida.

Sparas til Inter

Fernando Torres medverkan mot Barnsley är osäker. Benitez funderar på att spara honom till matchen mot Inter. Och det verkar som att det är den matchen den spanske stjärnan fokuserar på.

– Ibrahimovic är mycket bättre än jag. Jag tycker att han är en sensationell spelare, säger Torres och fortsätter att ösa beröm över svensken:

– Han har redan spelat för två italienska storklubbar och i år gör han massor av mål, säger Fernando Torres.

FAKTA

Matchstart

Viasat sport 1: 15.30