Arsenal-legenden: ”Giggs är den bäste någonsin”

Lee Dixon hyllar United-ikonen

FOTBOLL

I ett redan klassiskt Manchesterderby var det veteranen Ryan Giggs som fick sista ordet när han i den sjätte övertidsminuten hittade Michael Owen med ett superb genomskärare.

Nu hyllas 35-årige Giggs av Arsenal-legendaren Lee Dixon, som menar att Unitedmittfältaren är den bäste som någonsin spelat i Premier League.

Foto: BILDBYRÅN
Lee Dixon.

Förutom den sista passen till Owen, som innebar 4-3, låg Giggs även bakom Darren Fletchers 2-1 och 3-2. Walesaren var fenomenal på Old Trafford och nu hyllas han från oväntat håll. Enligt Arsenals gamle backhjälte Lee Dixon är Giggs den bäste som någonsin spelat i Premier League.

– Det finns ingen annan som har spelat lika länge och vunnit lika mycket. Han är så taktiskt fulländad. Han vet hur han ska hitta ytorna på planen och står alltid rätt – även om bollen inte alltid kommer till honom direkt, säger Dixon till BBC.

”Visar upp sitt gamla jag”

Enligt Dixon var 35-åringen den stora skillnaden mellan United och City på söndagen.

– För närvarande är han på en mental nivå, där spelet är väldigt enkelt för honom. Och han visar fortfarande upp sitt gamla jag med jämna mellanrum. I söndags gjorde han ett par suveräna löpningar och crossbollar.