”Ute ur titelracet”

Steven Gerrard tar ner förväntningarna på Liverpool

Liverpools lagkapten Steven Gerrard säger att laget för tillfället kan glömma ligatiteln.
FOTBOLL

Utslaget ur Champions League.

Och nu menar också Liverpools lagkapten Steven Gerrard att klubbens supportrar gör bäst i glömma ligatiteldrömmarna för den här säsongen.

– För tillfället är vi ute ur titelracet men vi ska fortsätta att försöka ta oss tillbaka, säger Gerrard enligt Daily Mail.

Gerrard utvecklar:

– Jag tycker att vi måste vara realistiska. Det är fortfarande mycket fotboll kvar att spela och det är möjligt att vi kan vända det här. Men jag tycker att Chelsea ser riktigt starka ut för tillfället.

Trenden ska vändas mot Blackburn...

I intervjun berättar Steven Gerrard hur skönt det var att vinna derbyt mot Everton (2–0) och att laget även måste besegra Blackburn på lördag för att på allvar vara på väg att vända trenden.

...och Torres bjuder på kärleksförklaring

– Huvudmålet är att ta oss tillbaka till topp fyra. Vi har underpresterat den här säsongen och i år har vi lärt oss att man hamnar efter då. Det finns 6-7 toppklass-lag i ligan för tillfället och alla slåss om de fyra första placeringarna, säger Gerrard.

Mitt i Liverpool-mörkret bjuder Fernando Torres, som kan göra comeback i helgen efter lång skadefrånvaro, på en kärleksförklaring till klubben.

– Jag känner mig verkligen hemma i Liverpool. Om min dotter växer upp och börjar prata scouse skulle jag bli stolt, säger Torres enligt Daily Mail.

ARTIKELN HANDLAR OM