”Gubbarna käftade verkligen med varandra”

Livat i Manchester City efter förlusten mot Spurs

Foto: Getty
MISSNÖJD Roque Santa Cruz hade ingen bra onsdag.
FOTBOLL

Först ett gäng oavgjorda matcher i rad – sedan pisk med 0-3 borta mot Tottenham.

Då blev det livat i Manchester Citys miljardbygge efter den tunga förlusten.

– Det var många besvikna spelare i omklädningsrummet, och gubbarna käftade verkligen med varandra, säger Gareth Barry.

Manchester City trummade på bra inledningsvis av årets Premier League-säsong, men efter segern hemma mot West Ham den 29 september (3-1) hände något.

Plötsligt radade miljardbygget upp sju raka oavgjorda matcher i ligan innan Chelsea besegrades på hemmaplan, men sedan var det dags igen.

Känslorna svallade högt

Oavgjort borta mot Bolton i lördags, sedan en 0-3-förlust borta mot Tottenham i onsdags – och då brast det för en del City-stjärnor.

Robinho stormade raka spåret ut i omklädningsrummet när han byttes ut i den 59:e minuten, Emmanuel Adebayor klagade på både Martin Petrov och Roque Santa Cruz i matchens slutskede och i omklädningsrummet efter matchen ska känslorna ha svallat högt.

”Vi har tappat stolthet”

– Det var många besvikna spelare i omklädningsrummet, och gubbarna käftade verkligen med varandra. Det var inget elakt, men vi var besvikna på grund av sättet som vi förlorade på, säger Gareth Barry enligt Daily Express.

– Vi har förlorat mycket stolthet eftersom Tottenham är ett av de lagen som utmanar oss om att vara sluta fyra. Vi är alla professionella och det var en besvikelse att förlora på det sättet. Men vår vilja att sluta topp fyra är bara starkare efter det här nederlaget.