”Skulle kunna göra en tavla av det”

Torres drömmål bäddade för seger

Foto: CANAL PLUS
FOTBOLL

Ett fantastiskt mål av Fernando Torres bäddade för Liverpools 3-0-seger mot Sunderland.

Den ekonomiskt hårt prövade klubbenl har därmed fortsatt häng på den viktiga fjärdeplatsen i ligan.

– 1-0-målet det skulle man kunna göra en tavla av och rama in, sade kommentatorn Arne Hegerfors i Canal Plus.

Liverpool och Fernando Torres har en turbulent säsong bakom sig. Samtidigt som klubben har stora ekonomiska problem och laget sladdat i tabellen har Torres fortsatt dragits med skador.

Lobbade in bollen i krysset

Men när spanjoren är med är Liverpool bra. I dag såg Torres till att ordna segern hemma mot Sunderland mer eller mindre på egen hand.

Mindre än fyra minuter tog det för 26-åringen att öppna målskyttet och det med ett riktigt drömmål. Anfallaren lurade två motspelare och lobbade, från hörnet av straffområdet, bollen över målvakten och in i det bortre krysset.

– 1-0-målet det skulle man kunna göra en tavla av och rama in. För det var bland det vackraste vi har sett, sade kommentatorn Arne Hegerfors i Canal Plus.

Torres tvåmålsskytt

Glen Johnson ökade sedan på till 2-0 när han dundrade in bollen via en Sunderland-försvarare och efter 60 minuter avgjordes matchen definitivt. Fernando Torres gjorde då sitt andra mål när han snappade upp bollen i straffområdet, kyligt höll i den när Sunderland-spelarna kastade sig och till sist lugnt lade in den i öppet mål.

Liverpool är nu fyra poäng bakom Tottenham i kampen om den sista platsen till Champions League.

ARTIKELN HANDLAR OM