Torres kan missa resten av säsongen

Tvingas uppsöka specialist

FOTBOLL

Här är Liverpools mardrömsbesked.

Storstjärnan Fernando Torres har återigen drabbats av knäproblem och riskerar att missa resten av säsongen.

– Han är hos en specialist och vi väntar på besked, säger managern Rafa Benitez till klubbens hemsida.

Liverpool försöker att rädda sin säsong och jagar nu fjärdeplatsen i Premier League och en finalplats i Europa League. Men engelsmännen kan tvingas avsluta säsongen utan storstjärnan Fernando Torres.

Besöker specialist

26-åringen hade återigen fått känningar i sitt knä och vilade i söndagens 0-0-match mot Fulham. I dag skickade klubben spanjoren till en specialist för att få besked om han kan spela med i år.

– Han har problem med sitt knä. Han har åkt till en specialist och vi väntar på besked, säger managern Rafa Benitez till klubbens hemsida.

”Försökte skydda honom”

Torres genomgick en knäoperation så sent som i januari och var då borta från spel i en månad. Enligt brittisk media kan 26-åringen nu missa resten av säsongen och därmed mötet med sin gamla klubb Atletico Madrid i Europa Leagues semifinalspel.

– Vi vet inte ännu. Allt beror på vad specialisten säger. Han har haft problem förut och vi försökte skydda honom, säger Benitez.

Senare på kvällen släppte Liverpool följande uttalande på sin hemsida:

"Fernando Torres undersöktes av en knäspecialist den här eftermiddagen i Spanien. Han fick behandling och kommer att fortsätta att få det under de kommande dagarna och skadan ska sedan utvärderas igen senare i veckan".

ARTIKELN HANDLAR OM