Neville om kyssen: Man blir upphetsad

FOTBOLL

LONDON. Det är kyssen hela England talar om.

Paul Scholes drämde in segermålet på övertid.

Det firade Uniteds lagkapten Gary Neville med att kyssa sin lagkamrat rakt på munnen.

Foto: SCANPIX

Matchhjälten och veteranen Paul Scholes skrev ett nytt ettårskontrakt med Manchester United i fredags. Med mindre än 20 sekunder kvar av stopptiden slog han in 1–0-målet mot

City på Eastlands arena.

Lagkaptenen Gary Neville kunde inte hålla tillbaka glädjen utan slängde sig kring halsen på sin lagkamrat och kysste honom rakt på munnen.

Bilder på kyssen dominerar de brittiska tidningarnas sportsidor i dag. ”Kiss of life” och ”Kiss and hell” är återkommande rubriker.

Fått tillbaka hoppet

I tidningarna beskrivs Nevilles omfamning som en ”smällkyss” och flera av tidningarna retas med spelarna i bildtexter som antyder att det är kärlek i luften. Daily Star Sundays rubrik mer än antyder homokärlek och konstaterar att kyssen var ”äcklig”.

För söndagstidningen The People berättar Gary Neville vad som hände.

– När man vinner ett derby på det sättet, att återigen få hopp om att vinna titeln, då är det klart att man blir upphetsad. Firandet kom av att vi nu kommer ut från två tre veckors svårigheter, förklarar Neville.

Chelsea förlorade sin match mot Tottenham. Det gör att United nu bara ligger en poäng efter. Efter målet dansade ”Fergie” runt innan han klappade Roberto Mancini på axeln.

– Vi var bara sekunder från att förlora chansen till ligatiteln. Men vår klubbs historia bygger på att vi aldrig ger upp. Scholes var verkligen matchens bästa, säger Ferguson till Sunday Mirror.

FAKTA

Premier League

Man C0

Man U1