Chelsea planerar rekordbud på Torres

Tänker ta till vara på det nuvarande kaoset i Liverpool

FOTBOLL

Fernando Torres är en av silly seasons mest eftertraktade spelare.

När Liverpools situation nu blir oviss och kaotisk i och med avskedet av Rafa Benitez planerar Premier League-konkurrenterna att lägga in en stöt på spanjoren.

Enligt brittiska Daily Mail tänker Chelsea erbjuda Pool 70 miljoner pund (cirka 800 miljoner kronor).

Fernando Torres. FOTO: AP

Liverpool missade en Champions League-kvalplats till nästa säsong eftersom att de bara slutade sjua i årets Premier League.

Det knappa resultatet var en av anledningarna till att tränare Rafael Benitez fick sparken tidigare i veckan.

Rekordbudet

Liverpools stora anfallsstjärna Fernando Torres har massvis med klubbar som rycker i honom, som då framförallt erbjuder honom just Champions League-spel.

I och med att Liverpool nu har en osäker situation, med en än så länge oklar tränare, tänker liga-konkurrenterna Chelsea göra att försök att locka till sig den spanska VM-spelaren.

Det är brittiska Sportsmail som kommer med dessa uppgifter och menar att Chelsea-ägaren Roman Abramovich kan tänka sig att lägga upp till 70 miljoner pund, cirka 800 miljoner kronor.

Avgör efter VM

Med det priset och möjligheten att erbjuda Torres Champions League-spel hoppas de åtminstone skaka av sig Manchester City i värvningskampen, menar Sportsmail.

Torres har själv sagt att han kommer att avgöra sin framtid efter VM som börjar om mindre än en vecka och slutar i mitten av juli.