Tevez: ”Jag har ingen motivation”

Är besviken över misslyckandet i VM

Carlos Tevez Förr i United, nu i City.
FOTBOLL

LONDON. Argentinas förudmjukande förlust mot Tyskland i VM har tagit hårt på Carlos Tevez.

Nu erkänner anfallaren att han har svårt att hitta motivationen inför den kommande Premier League-säsongen.

Carlos Tevez gjorde hela 29 mål i sin första säsong för Manchester City. Anfallaren gjorde även bra från sig i VM, men är fortfarande besviken över hur laget blev behandlade av det argentinska fotbollsförbundet efter förlusten mot Tyskland i kvartsfinalen, skriver New of the World.

- Vi åkte tillbaka till Argentina dagen efter vi förlorat mot Tyskland. Men vi flög i economy class och inte i business. Fotbollsförbundets medlemmar satte oss längst bak i planet som om vi vore kycklingar, säger Carlos Tevez.

”Min tid i United var över”

Han tycker att laget förtjänade en bättre behandling eftersom de spelade några bra och underhållande matcher i VM. Nu erkänner han att det bittra uttåget satt sina spår och att han har svårt att hitta motivation för den kommande säsongen.

- Jag försöker motivera mig eftersom VM var mitt stora mål. För första gången i mitt liv har jag svårt att hitta något som kan motivera mig, säger han.

Samtidigt berättar Carlos Tevez att han är glad att han lämnade Manchester United för det mindre laget i staden inför förra säsongen.

- Jag njöt verkligen av mina två år i Manchester United. Men att lämna dem var det bästa valet. Min tid där var över. City har ett mindre lag än United, men tro mig, vi växer riktigt snabbt, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM