Crouch uthängd i media – ska ha gjort en 'Ribéry'

Pekas ut av 19-åring i ny fotbollsrelaterad sexhärva

FOTBOLL

Peter Crouch står i centrum på transfermarknaden efter att Tottenham öppnat för att sälja honom.

Men den engelska landslagsanfallaren skakas samtidigt av kaos i privatlivet.

Brittisk press hävdar att 29-åringen i förra månaden köpte sex av en tonåring.

– Han tvekade aldrig, säger Monica Mint, 19.

Prostitutionshärvan som skakade det franska landslaget i början på sommaren fick stort utrymme i media, och den historien är inte slut än. Karim Benzema och Franck Ribéry utreds fortfarande för att ha haft sexuellt umgänge med en vid tidpunkten minderårig prostituerad.

”Tvekade aldrig”

Nu har en annan stor fotbollsspelare hamnat i liknande problem. Enligt flera brittiska tidningar ska den engelska landslagsanfallaren Peter Crouch ha köpt sex av en 19-årig prostituerad vid namn Monica Mint, under en semester i Madrid förra månaden.

– Peter tvekade aldrig att betala för att ha sex med mig. Han var inte nervös, säger Mint enligt Daily Star.

Crouch är förlovad med tv-stjärnan Abbey Clancey, men enligt ryktena i engelsk media har hon nu lämnat sin fotbollsspelare.

Kan gå till Liverpool

Detta uppdagas mitt i transfercirkusen där Crouch blivit en av huvudpersonerna efter att Tottenham öppnat för en försäljning. Spurs uppges vara på jakt efter Nice-stjärnan Loic Remy, som uttalat sig positivt gällande ett klubbyte.

– En flytt till Spurs skulle vara intressant, säger Remy enligt Daily Mail.

Ska spela med Torres

Och med Crouch på marknaden ska både Liverpool och Everton ha börjat fiska efter anfallaren, där Liverpool verkar vara mest intresserat. 29-årige Crouch spelade i Liverpool mellan åren 2005 och 2008 men såldes under Rafa Benitez ledning. Nye tränaren Roy Hodgson vill nu ha någon som kan spela bredvid Fernando Torres eller som kan ersätta den skadebenägna spanjoren om olyckan skulle vara framme – och anser att Crouch skulle vara perfekt.