”Hugg av honom pungkulorna...”

Lagkamratens flickvän till attack mot Crouch

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
Danielle Lloyd.
FOTBOLL

Fotbolls-Englands mest pressade man?

Förmodligen Peter Crouch, som efter rykten om sexköp fått löpa gatlopp i tabloidpressen den senaste veckan.

Nu riskerar den sliskiga affären dessutom att skapa en spricka i Tottenham.

Detta efter att modellen Abbey Clancy fått rådet att hugga av sin pojkvän pungkulorna – av lagkamratens flickvän.

Peter Crouch spelade från start och var på plan i en dryg timme när Tottenham spelade 0–0 mot Manchester City i premiären.

Att anfallaren påverkats negativt av den senaste veckans skriverier syntes inte på plan, men klart är att den gänglige målgöraren är pressad.

Dagligen i över en vecka har brittisk tabloidpress frossat i spelarens påstådda sexköp, som ska ha ägt rum i Madrid i mitten av juli. Enligt uppgifter från kvinnan själv, 19-åriga algeriskan Monica Mint, betalade Crouch knappt 10 000 kronor för en timmes sex.

”Hon behöver inte pengarna”

Efter att Mints detaljrika redogörelse publicerats i pressen för en dryg vecka sedan höjs nu fler och fler röster om att Abbey Clancy måste bryta förlovningen och dumpa VM-spelaren. En av dessa är lagkamraten Jamie O’Haras flickvän Danielle Lloyd. Något som potentiellt skulle kunna skapa interna problem i Tottenham.

– Om jag var i hennes situation skulle jag dumpa honom. Faktum är att jag antagligen skulle hugga av hans pungkulor – och sedan dumpa honom. Hon behöver honom inte för pengarna. Abbey kan få någon bättre, säger 26-åriga Lloyd enligt Daily Star.

Varken Peter Crouch eller Abbey Clancy har kommenterat uppgifterna om spelarens påstådda sexköp.