Kalsongattacker stör Chelseas stjärnor

”Kostar en förmögenhet”

FOTBOLL

I uppemot ett år har någon tagit sig in i Chelseas omklädningsrum under klubbens träning och klippt sönder stjärnornas kalsonger.

Frank Lampard säger att kalsongmaradörens framfart håller på att bli riktigt kostsam för spelarna.

– Jag hoppas att vi får tag på honom snart för det kostar en förmögenhet i märkesunderkläder, säger Lampard till News of the World.

Foto: CANAL PLUS
Drogba & Lampard.

Glenn Hysén har berättat om sina practical jokes från tiden i Liverpool. Ett av svenskens trick var just att klippa sönder medspelarnas kalsonger.

Slår till under träningen

Att det skulle vara Glenn som smyger runt i korridorerna på Chelseas träningsanläggning känns inte särskilt troligt. Men London-klubbens stjärnor har de senaste året upprepade gånger kommit tillbaka från träningen till synen av sönderklippta märkesunderkläder.

– Det har hållit på i runt ett år. Vi kommer in och hittar våra underkläder med ”skinkbitarna” utskurna, säger Frank Lampard.

”Måste vara någon av spelarna”

32-åringen försöker nu samla bevis för att få stopp på skadegörelsen.

– Det måste vara någon av spelarna. Det är bara de som har tillträde. Han kan slå till två gånger på en vecka för att sedan inte göra något i en månad eller så.

– Jag har en idé om vem det kan vara men skulle inte drömma om att anklaga någon innan jag har bevis. Men jag hoppas det blir snart för det kostar en förmögenhet i märkesunderkläder.