Manchester City tar hem Guidetti

Kan få göra Premier League-debut

FOTBOLL

Burnley ville förlänga John Guidettis lån med klubben men skriver nu på sin hemsida att Manchester City kallat tillbaka svensken.

18-åringen sade till Sportbladet i går att City har problem på anfallssidan och Guidetti kan därmed få chansen i a-laget nu.

– Jag höll Carling Cup-klass, jag höll Championshipklass, så varför inte Premier League? Skillnaden är inte så stor. Jag tvivlar inte, sade Guidetti till Sportbladet i går.

Burnley var mycket nöjda med John Guidetti och ville behålla svensken. Men efter bara en månad i Championship-klubben har nu City hämtat tillbaka svensken.

Återvänder till City

Burnley skriver på sin hemsida att John Guidetti blivit återkallad av Manchester City.

”Den svenska U21-landslagsmannen återvänder till sin klubb”, skriver Burnley.

Så sent som i går gick Championship-klubben ut med att de hade en förhoppning att få behålla svensken. Det är oklart om förhandlingarna med City är helt nedlagda.

”Har haft problem”

Guidetti sade till Sportbladet i går att han var öppen för att stanna men att City sagt att de har problem på anfallssidan.

– Nu ska jag sitta ner med City och se om de vill släppa mig. De har haft problem med anfallare.

Håller du Premier Leagueklass?

– Det tror jag. Jag måste bara få chansen. Jag höll Carling Cup-klass, jag höll Championshipklass, så varför inte Premier League? Skillnaden är inte så stor. Jag tvivlar inte.

ARTIKELN HANDLAR OM