”Förlåt, Coleen Rooney”

Den lyxprostituerade Jennifer Thompsons föräldrar ber om ursäkt

FOTBOLL

För några dagar sedan berättade lyxprostituerade Jennifer Thompson att United-stjärnan Wayne Rooney köpt sex av henne under tiden som Rooneys fru Coleen var gravid förra året.

Nu kommer Thompsons föräldrar med en offentlig ursäkt.

– Det kanske låter lite ihåligt, men jag och min fru skulle aldrig tolerera det som har eller kan ha hänt, skriver Hamish Thompson i ett uttalande.

Foto: ibl bildbyrå
Jennifer Thompson.

– Wayne jagade efter mig med sex-sms och betalade kontanter i buntar. Jag tror att han anser sig vara oövervinnelig och onåbar. Han verkade inte bry sig om att han var otrogen mot Coleen, sade eskorten Jennifer Thompson, 21, till News of the World i söndags.

Upp och ned

Sedan dess har den engelska fotbollsstjärnan Wayne Rooneys liv vänts ut och in och upp och ned i engelska medier.

Ett tag var det aktuellt att han kanske inte skulle spela i EM-kvalet mot Schweiz i går. Då han dock kom till start och gjorde mål.

Men privat har det inte löst sig och engelska uppgifter säger att Coleen är väldigt upprörd och inte vet vad hon ska göra.

”Visste ingenting”

Wayne Rooney har än så länge inte sagt något offentligt om skandalen och några som lider med hans fru Coleen är Thompsons föräldrar.

– Efter olika tidningars artiklar angående vår dotter Jennifer skulle vi vilja be om ursäkt till Coleen Rooney och hennes familj. Det kan låta något ihåligt men min fru och jag skulle aldrig tolerera det som har eller kan ha hänt, skriver Hamit och Dana Thompson i ett uttalande.

– Vi hade ingen aning om de anklagelser och uttalanden som har gjorts, lägger de till.

ARTIKELN HANDLAR OM