Svenskor i sexskandal - utpressar PL-stjärnan

FOTBOLL

LONDON. Tre svenska blondiner står i centrum för en utpressningsskandal i Premier League.

En sexorgie med svenskorna och en fotbollsstjärna ska ha filmats.

Nu krävs landsslagsspelaren på pengar – annars släpps bilderna på nätet.

The Sun i dag.

En av bilderna ska visa Premier League-stjärnan utan något annat på kroppen än en kondom, skriver Sun.

Tidningen namnger inte stjärnan, som uppges vara mellan 20 och 30 år gammal och spela för något av de tio bästa Premier League-lagen. Han uppges också vara landslagsspelare, med en helylle-image, men Sun skriver inte vilket landslag han spelar för.

Filmades

Stjärnan var på semester i Las Vegas tillsammans med två vänner när han träffade de tre svenska blondinerna på en kändistät nattklubb. Sällskapet uppges ha festat i timmar med vodkashots på nattklubben innan alla sex tillsammans begav sig till spelarens hotellrum.

Där ska Premier League-spelaren ha haft sex med en av de svenska kvinnorna, en 25-årig servitris, medan hans vänner hade sex med de andra två kvinnorna. Enligt Sun filmades sexorgien med en Blackberry-mobil. Tidningen uppger inte vem av de sex personerna i rummet som filmade och tog bilder, men nu utreder brittisk polis ett utpressningsbrott.

Har mejlat spelaren

Någon har mejlat fotbollsspelaren och hotat att sälja filmen och bilderna från sexorgien.

– Vi försöker spåra personen bakom mejlen, men han eller hon har försökt dölja sin identitet. Vi håller ett öppet sinne inför om personen som kommer med hoten är en av kvinnorna eller en tredje part som inte var inblandad i händelserna på hotellet, säger en källa till tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM