Stjärnan gripen för misshandel

”Medvetna om händelsen”

Foto: FOTO: AP
Craig Bellamy.
FOTBOLL

Manchester Citys Craig Bellamy greps tidigt på söndagsmorgonen av polis misstänkt för misshandel.

31-åringen, som för närvarande är utlånad till Cardiff City, är misstänkt för att ha misshandlat två unga män i Cardiff.

– Vi är medvetna om den inrapporterade händelsen med en av våra spelare involverad förra helgen, säger en talesman för Cardiff City till Wales Online.

Craig Bellamy har genom åren varit inblandade i flera skandaler. Nu är 31-åringen i blåsväder igen.

Ansiktsskador

Manchester Citys mittfältare är just nu utlånad till Cardiff City. I staden misstänkts 31-åringen natten mot söndag ha misshandlat två män, 20 och 26 år gamla.

Wales Online skriver att de två männen ådrog sig ansiktsskador i samband med händelsen på Caroline Street vid 2.45-tiden. Nu har Craig Bellamy gripits misstänkts för misshandel.

Släppt mot borgen

– En 31-årig man greps i dag misstänkt för misshandel och har blivit släppt mot borgen i väntan på den fortsatta utredningen, säger en talesman för polisen i södra Wales till Wales Online.

Cardiff City meddelar via en talesman att de vill avvakta den pågående polisutredningen innan de uttalar sig.

– Vi är medvetna om den inrapporterade händelsen med en av våra spelare involverad förra helgen och tycker att det vore olämpligt att lämna några kommentarer under den pågående polisutredningen, säger en talesman för Cardiff City till Wales Online.

ARTIKELN HANDLAR OM