Fulhams besked – vill köpa Noring

”Vi har haft en genomgång och de vill gå vidare”

Foto: Bildbyrån.
Viktor Noring.
FOTBOLL

Viktor Noring ser ut att bli näste svensk i Premier League.

Efter en veckas provspel med Fulham har klubben bestämt sig för att de vill köpa loss svensken.

– Vi har fått positiva signaler från Fulham och de vill nu gå vidare i ärendet, säger Norings agent Martin Klette till Sportbladet.

U21-landslagsmannen Viktor Noring inledde i måndags fem dagars provspel med Fulham. Efter dagens sista träningspass höll klubben ett möte med Noring och hans representant Martin Klette där de förklarade att de vill köpa loss svensken.

”Vill gå vidare i ärendet”

– Vi har haft en genomgång med Fulham efter Viktors träningsbesök. Det jag kan säga är att vi fått positiva signaler på så sätt att Fulham i dag uttryckt ett intresse i att gå vidare i ärendet. Det innebär konkret att jag kommer höra av mig till Trelleborg i helgen och rapportera om mötet med Fulham, säger Martin Klette.

Klette vill inte kommentera några förhandlingar men klart är att 19-årige Noring nu är mycket nära Premier League.

Positivt intryck

– Jag vill inte säga för mycket innan jag pratat med Trelleborg. Det känns inte professionellt att de ska få läsa om detaljerna i tidningen. Men vi har fått ett positivt besked på så sätt att de uttryckt ett intresse av att gå vidare i kontakterna.

Vad säger Viktor?

– Han har fått ett positivt intryck av klubben. De har varit väldigt professionella, både i nivån på verksamheten och folket som varit inblandade.

ARTIKELN HANDLAR OM