”Normalt att överväga sina andra alternativ”

United erbjuder 370 miljoner för Barça-stjärnan

Foto: AP
FOTBOLL

Sergio Busquets kontraktsförhandlingar med Barcelona uppges gå trögt då 22-åringen har för höga lönekrav.

Enligt brittiska The People hoppas nu Manchester United kunna värva stjärnan för 370 miljoner kronor.

– Sergio är ett stort Barça-fans och han tänker bara på den klubben, men det är normalt att överväga andra alternativ, säger Busquets agent Josep Maria Orobitg.

Sergio Busquets har slagit igenom stort och är numera given i världens kanske bästa lag och landslagsman i världens bästa landslag. Men nu kan spanjorens tid i Barcelona vara på väg mot sitt slut.

Förhandlingar förs

22-åringen kräver en högre lön när han nu blivit en nyckelspelare i klubben. Förhandlingar förs med Barcelona men, som spansk press tidigare rapporterat, går det trögt. Det har fått en annan jätte att vakna.

Enligt brittiska The People vill Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson nu ha mittfältaren. Skotten har länge sökt efter en ny innermittfältare och ser sin chans om Busquets inte kommer överens med Barça. Enligt tidningen kan därför ett bud på 370 miljoner kronor bli aktuellt.

”Har fått samtal”

Stjärnans agent Josep Maria Orobitg säger att mittfältaren vill stanna i Barcelona men kan vara öppen för andra förslag.

– Sergio är ett stort Barça-fans och han tänker bara på den klubben, men det är normalt att överväga andra alternativ, säger Busquets agent Josep Maria Orobitg.

– Jag har fått samtal från stora klubbar som frågat om hans situation. Hans framtid är i Barcelonas händer.

ARTIKELN HANDLAR OM