Stjärnans svar efter dödshoten

Darren Bent kommenterar själv den tuffa kritiken

Foto: FOTO: GETTY IMAGES
Darren Bent.
FOTBOLL

Tidigare har Darren Bent fått kritik för övergången till Aston Villa av Sunderlands ledning.

Fansen går än längre. Bent har fått motta dödshot – via Twitter.

– Jag har fått höra en del otrevliga saker, säger Bent.

Daren Bent bad att sättas på transferlistan och såldes senare för drygt 250 miljoner kronor till Aston Villa.

Efter övergången fick han hård kritik av Sunderlands ledning. Managern Steve Bruce menar att Bent haft övergången som plan en längre tid och att det inte fanns mycket att göra när han bestämt sig för att lämna.

Quinn backar upp

– Ingen har gjort annat än stöttat Darren under hans tid i Sunderland men han har inte varit sig själv på träning och har har inte presterat på topp i matcherna de senaste veckorna – nu vet vi varför, sa Bruce enligt Daily Mail.

– Det är en stor besvikelse att Darren har bestämt sig för att hans framtid är utan Sunderland och spelarna, våra supportrar och klubben har all rätt att känna sig massivt svikna.

Klubbens ordförande Nial Quinn har backat up Bruce och även han uttalat sig negativt om Bent efter övergången.

Nu följer fansen efter – och det med en än hårdare ton.

”Dö, Judas”

Visa supportrar går så långt att man dödshotar Bent via Twitter: ”Dö, Judas” och ”Jag hoppas du dör en smärtsam död, kom ihåg vad vi gjorde för dig” är två av hoten han har fått motta.

Bent själv har kommenterat den tuffa kritiken som kommit från hans tidigare klubb.

– Jag har läst otrevliga saker och det är inte kul så klart. Speciellt med tanke på att jag spenderat 18 månader med att komma perfekt överens med managern, klubbägarna, hela klubben, och sedan en dag senare hugger alla på mig, säger han enligt Daily Mail.

– Men samtidigt, jag är en Aston Villa-spelare nu och jag kan inte riktigt oroa mig för vad min ex-manager och ordförande säger om mig. Faktum är att om de inte sälja mig hade de inte behövt det.

ARTIKELN HANDLAR OM