Stoppades från Manchester City

Larsson tvingas kvar

FOTBOLL

Manchester City lade på transferfönstrets sista dag ett bud på svenske Sebastian Larsson.

Men Birmingham nobbade och tvingar nu kvar 25-åringen till slutet av säsongen.

– Förhoppningsvis kan vi sätta oss ned med "Seb" igen, när hans agent nu testat marknaden, och slutligen nå en vettig överenskommelse, säger klubbens ordförande Peter Pannu till Daily Mirror.

Aston Villa och Newcastle ska båda ha fått bud accepterade av Birmingham under januari men fick nobben av Sebastian Larsson. På transferfönstrets sista dag briserade så bomben.

”Har bestämt sig”

Storklubben Manchester City kom med ett bud på svensken. City ville låna 25-åringen under resten av säsongen som ersättare för skadade Adam Johnson. Men Birmingham sade nej.

– Nu är det så igen att Birmingham varken vill låna ut eller sälja. De har bestämt sig och tyvärr backat till sommaren, och det är bara att acceptera, säger Larssons agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

Vill förlänga

Larsson tvingas därmed kvar i klubben fram till sommaren, då löper 25-åringens kontrakt ut och han är fri att gå var han vill. Birmingham hoppas dock fortfarande att mittfältaren ska skriva på ett nytt avtal.

– Förhoppningsvis kan vi sätta oss ned med "Seb" igen framåt sommaren, när hans agent nu testat marknaden, och slutligen nå en vettig överenskommelse, säger klubbens ordförande Peter Pannu till Daily Mirror.

ARTIKELN HANDLAR OM